Översättningsbyrå Stockholm

Referenser

Vi har kunder över hela världen

Avison har utfört uppdrag åt en mängd företag och hjälpt dem med sina internationella företagsstrategier. Vi har hjälpt både stora och mindre företag med översättning, korrektur, språkkurser och mycket annat. Här presenterar vi några av de företag som vi utfört uppdrag åt: 

 

Cloudberry Communications AB. Vi hjälpte Cloudberry med simultantolkning mellan mandarin och engelska/svenska på ett stort event där både representanter för den kinesiska regeringen och stora företag medverkade. Detta svåra tolkuppdrag krävde stor kompetens och uthållighet och Avison fick mycket beröm när eventet var avslutat.

 

DHL. Vi hjälper det internationella storföretaget inom transporter, DHL med teknisk översättning från svenska till bland annat polska, bulgariska, estniska, ryska och engelska.

 

 

Electrolux. Avison har hjälpt Electrolux med transkriptioner och undertexter, på både engelska och svenska.

 

Metro. Ett uppdrag som vi på Avison är stolta över är när vi åt Metros räkning översatte en kolumn från arabiska till svenska. Det handlade om en debattartikel om flyktingkrisen, där vi fick en halv dag på oss att göra en korrekt översättning. Eftersom vi har många översättare med den kombinationen så kunde vi snabbt leverera den kvalitet som Metro efterfrågade.

 

 

Ica. Ica Sverige AB har anlitat Avisons tolktjänster i samtal som har gällt etisk handel och sociala revisioner. I detta fall tolkade vi mellan thailändska och engelska.

 

 

Colliers international. Colliers är ett världsledande företag inom fastighetsutveckling och har verksamhet i 62 länder. Avison hjälper Colliers att översätta internationella texter mellan svenska och engelska.

  

SOS Barnbyar är en känd och välrenommerad välgörenhetsorganisation som hjälper barn på många sätt i 133 länder. Vi har hjälpt till med översättningar ibland annat Mocambique (portugisiska) och Ukraina (ryska).

 

East Capital är en ledande kapitalförvaltare, som är specialiserad på tillväxtmarknader som Östeuropa och Kina. Vi hjälper East Capital att producera material på bland annat svenska, engelska, norska och ryska.

 

Akademikliniken. AK är en världsledande klinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. Vi hjälper förtaget att vidareutveckla verksamheten i bland annat Norden, med översättningar från svenska till norska, danska och engelska.

 

Lindinvent. Vi har bistått företaget med tekniska produktbeskrivningar, översättningar samt en del mer avancerade texter.

 

Chiller Oy. Vi hjälper dem med översättning av deras tidning och hemsida. Främst rör det sig om översättningar från svenska till finska, finska till engelska samt svenska till engelska.

 

CMA Research. Heltäckande översättningstjänster gällande deras undersökningsmaterial på norska, svenska, engelska och danska.

 

Huddinge Kommun. Vi översätter och korrläser mycket av kommunens dokument. Främst rör det sig om översättningar till/från svenska, serbiska, spanska, turkiska, arabiska och engelska.

 

Huge Fastigheter. Kommunalt fastighetsbolag som får god hjälp med överstättningen av oss på Avison.

 

MTR Stockholm. Hjälp med kommunikationen med huvudkontoret i Hong Kong.

 

Tieto. Bistår med skrivhjälp och översättning gällande utbildningsdokument för Tietos projektstyrningsmodell PPS.

 

Visma Severa. Vi hjälper Visma med administrativa översättningar mellan svenska, norska, danska, tyska, engelska och holländska.

 

 

Våra tolkar och översättare arbetar med över 50 olika språk!